Toplama bilgisayar tamamı sıfır parçadan oluşan bilgisayardır. Toplama bilgisayar her parçası ayrı ayrı garantili olan bilgisayardır. İkinci el değildir.

Toplama bilgisayar kullanıcının isteğine ve gereksinimlerine göre toplanan kişiye özel bilgisayardır.

Standartlardan oluşan beyaz eşyacılarda satılan bilgisayarlardan değildir.

Toplama bilgisayar parçalarının tümünün test edilip , montajının yapıldığı ve çoğu marka bilgisayardan çok daha hızlı olan bilgisayardır.

Toplama bilgisayar kasa üstünde herhangi bir MARKA etiketi olmadığı için kalitesiz değildir aksine bir çok ünlü markanın bilgisayarlarından çok daha kalitelidir.

Toplama bilgisayar isteğinize göre toplanan , test edilen , çalışır duruma getirilen bilgisayardır.

Toplama bilgisayarın her parçası isteğinize göre değiştirilir , arttırılır , eklenir ve arıza durumunda sadece ilgili parça kasadan alınıp garantiye gönderilir.


Tüm müşterilerimizin DİKKATİNE :

Yukarıdaki maddeleri göz önünde bulundurarak LÜTFEN toplama bilgisayar konusunda halkımızda oluşan önyargıları aşınız.


Toplama bilgisayar ile MARKA bilgisayar arasında bir fark varsa eğer sadece monitörünün ve kasasının üstünde MARKA etiket olmamasıdır. Kaldı ki MARKA etiketine fiyat içinde yok yere 100 $ gibi bir miktar ödemektesiniz.


Toplama bilgisayara da lisans satılmaktadır. MARKA bilgisayar lisanslı , toplama bilgisayar lisanssız diye bir şey YOKTUR.

Bu yanlışın , toplumdaki bu önyargının kalkmasını bir an önce MARKA bilgisayar ile TOPLAMA bilgisayar arasındaki farkın olmadığı hatta bir fark varsa bu farkın TOPLAMA bilgisayarın daha iyi özelliklere sahip olduğu gerçeğidir.


DİZÜSTÜ bilgisayarda marka olarak bir tercih yapmanız sorun teşkil etmez , kaldı ki DİZÜSTÜ bilgisayarların TOPLAMA olanları pek rağbet görmemektedir.

LÜTFEN ! MASAÜSTÜ bilgisayar alacaksanız TOPLAMA , ilerde istediğiniz gibi özelliklerini arttırabilir , kendinize göre , bütçenize göre ve UCUZ bilgisayar toplatınız.

MARKA bilgisayar fiyat olarak TOPLAMA bilgisayardan çok daha pahalıdır.

Yasal olarak TOPLAMA bilgisayara lisans almanızda hiç bir mahsur görünmemektedir.

NEDEN DAHA UCUZU VARKEN SADECE BİR ETİKETE BİR İSME BİR MARKAYA FAZLADAN PARA VERESİNİZ ???